Marlies van Wijhe Changemaker van de week in de categorie Familiebedrijven!

‘Changemaker van de week’ is onderdeel van Change Inc. waarbij duurzame toekomstmakers een podium gegeven wordt. Iedere week worden er drie inspirerende Changemakers genomineerd. Afgelopen week was Marlies van Wijhe samen met Andre van Troost (CEO Lely) en Camille Oostwegel (CEO Oostwegel Collection) genomineerd voor ‘Changemaker van de week’ in de categorie Familiebedrijven. Het juryrapport komt voor uit het oordeel van een professionele jury met de publieksstem. De jury beoordeeld de Changemaker op basis van impact, visie en leiderschapskwaliteiten. De winnaar heeft een podcast mogen opnemen met Paul van Liempt. Deze is hier te beluisteren:

Luister naar de podcast

Change Inc. heeft als doel om professionals uit het bedrijfsleven die voorop lopen in het vormgeven van de toekomst economie een platform te geven. Zij zien een Changemaker als iemand die kleur bekent, richting durft te geven en tempo maakt. Kenmerken als Duurzaam Leiderschap, Innovatie en Impact zijn daarin belangrijk.