Marlies van Wijhe genomineerd voor ‘Changemaker van de week’

‘Changemaker van de week’ is onderdeel van Change Inc. waarbij duurzame toekomstmakers een podium gegeven wordt. Iedere week worden er drie inspirerende Changemakers genomineerd. Deze week is Marlies van Wijhe genomineerd voor ‘Changemaker van de week’ in de categorie Familiebedrijven. De vakjury bepaalt samen met de stemmers de winnaar van de week.

Change Inc. heeft als doel om professionals uit het bedrijfsleven die voorop lopen in het vormgeven van de toekomst economie een platform te geven. Zij zien een Changemaker als iemand die kleur bekent, richting durft te geven en tempo maakt. Kenmerken als Duurzaam Leiderschap, Innovatie en Impact zijn daarin belangrijk.

De drie genomineerden zijn vandaag, vrijdag 5 februari, bekend gemaakt. Het stemmen kan gaan beginnen. Woensdagmorgen 10 februari zal de stembus sluiten. De winnaar wordt op vrijdag 12 februari bekend gemaakt.

Wilt u ook stemmen op Marlies van Wijhe? Klik dan hier! Meer informatie over Change Inc. is te vinden op www.change.inc